Over BespaarAap

Deze website beschikt over onafhankelijke gas en licht prijzen. We vergelijken de energie- en gasprijzen van leveranciers zodat u altijd de scherpste prijs heeft. Het is in Nederland zo geregeld dat u ieder jaar zelf kunt bepalen of u bij uw huidige leverancier blijft of overstapt naar een andere energieleverancier. Het gas en de elektra blijven hetzelfde, alleen degene die het factureert is anders.

Wij garanderen dat u nooit zonder gas of stroom komt te zitten en dat u nooit voor dubbele kosten komt te staan. Er zijn altijd aanbiedingen om nieuwe klanten te trekken en daar maken wij graag gebruik van. Zo krijgt u de beste prijs.

Bij ons staat u er niet alleen voor. We zijn niet een doe-het-zelf website en adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. Vul uw nummer in bovenstaand formulier in of neem contact met ons op via 085 201 56 49. We staan voor u klaar en helpen u graag. Ook bij twijfel of alleen meer informatie gewoon bellen!

Klanten zijn de baas

Niet de energie en gasleveranciers maar de klanten zijn nu de baas. Met z'n allen bepalen wij wat we betalen. Er is concurrentie ontstaan omdat de markt werd opengesteld. Veel eerlijker natuurlijk. Huishoudens vinden het soms eng om over te stappen van hun 'vertrouwde' leverancier naar een nieuwe onbekendere. Het maakt helemaal niets uit wie het stroom en gas levert, het is niet anders dan u gewend bent. Wees geen dief van uw eigen portemonee en sluit over naar een goedkopere leverancier of bel ons voor advies!

Meer vragen?

Neem contact op